Ако сте в търсене на перфектната шик  за горещите летни

...
Ако сте в търсене на перфектната шик  за горещите летни
Коментари Харесай

20 идеи как да носите косата си на нисък кок

Ако сте в търсене на съвършената изискан  за горещите летни дни, то може би би трябвало да се спрете на ниския спретнат кок. Отнема ни броени секунди да вържем косата си, а ако търсим идеалния влажен резултат благодарение на стилизиращи артикули, може да ни се наложи да отделим още няколко минути. Най-често разделяме косата си на път по средата, а за по-небрежна визия пускаме няколко свободни кичура към лицето си. 
               
on May 6, 2020 at 7:45am PDT

Ниският кок е една от обичаните ни прически, която бързо оформяме преди неподготвено излизане с приятелки или просто имаме потребност да приберем косата си за повече комфорт и хладина, когато сме у дома. 
               
on May 28, 2020 at 4:19am PDT

и ефирните рокли допълват напълно със семплия и сантиментален кок. Добавяме златни халки, обичаните ни слънчеви очила и кафява кожена чанта и сме подготвени с вечерната си градска визия. Разбира се, носим ниския кок и с по-формалните си като блейзър и бермуди или бяла риза и дънки. И точно по тази причина толкоз го обичаме – можем да го носим с всичко и по всеки мотив. Вижте още стайлинг хрумвания в галерията ни.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР